Diepvries
KOUDE LIJN:
12 uur ontdooien bij 3°C (zak 2,5kg in gastronorm).Conservering 3 dagen bij 3°C na ontdooiing.
PAN:
-18°C: 7 min. verhitten met vetstof. 3°C: 4 min. verhitten met vetstof.
COMBISTEAMER:
-18°C: 5 min., 120 graden, 20% stoom. 3°C: 3 min., 120 graden, 20% stoom.
Gegrilde groene courgettes. Mogelijke aanwezigheid van SELDERIJ.
Nutrient | Aanwezig in product? |
---|---|
Energie | 157 kJ |
Energie | 37 kcal |
Eiwitten | 2.9 gram |
Koolhydraten | 4.3 gram |
Waarvan suikers | 4 gram |
Vetten | 0.4 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0.1 gram |
Vezels | 2.5 gram |
Zout | 0.03 gram |