Berry Hoosemans:
"Ik ben een groot liefhebber van groenten omdat ze een rijk palet aan smaken, vormen, kleuren, texturen en geuren bieden. Dankzij mijn team van culinair adviseurs kan ik deze passie delen en nog verder vergroten door hun verschillende bijdragen."
Bonduelle Foodservice richt zich met een gespecialiseerd team op alle chefs en sous chefs in de professionele keuken. Ons team staat altijd voor je klaar! Of je nu een grootkeuken runt of werkzaam bent in een restaurantkeuken, wij kijken graag samen met je welke producten het beste passen in jouw toepassing.
Om je nog beter van dienst te zijn nemen we jou als uitgangspunt! Daarom hebben wij de afgelopen periode veel tijd in de professionele keuken doorgebracht. Zo krijgen we een beter beeld van hoe je de groente bereidt, hoe je de groente toepast en waar je tegenaan loopt. Alles om de producten en recepturen nog beter aan te laten sluiten op jouw keuken. Texturen, smaken, geuren, kleuren… wij helpen je graag om de groenten optimaal tot hun recht te laten komen.
Iedereen is anders. Om je zoveel mogelijk vrijheid en creativiteit te bieden, blijven wij ons assortiment continu verbeteren en uitbreiden. Van rauwe, geblancheerde, gestoomde, gegrilde of voorgebakken groenten tot naturel, op smaak gebracht of kant-en-klare groenten.
Bespaar tijd en concentreer je op wat belangrijk is. Daar profiteer je van in de keuken!